Zsófi szelet
Hozzávalók:
Tészta
8 tojásból
240 g liszt
240 g porcukor
sütőpor
szódabikarbóna
Puding
2 csomag puncsízű pudingpor
6 dl tej
25 dkg



30 dkg porcukor
1 tábla étcsoki
3 evőkanál étolaj
Elkészítés:
Tészta
8 tojásból a szokott módon nagy tepsiben piskótát sütünk, és kettévágjuk.
Puding
A pudingot megfőzzük a tejjel, és félretesszük hűlni. A margarint habosra kavarjuk a porcukorral. Ha a puding kihűlt, a cukros margarinnal robotgéppel csomómentesre keverjük, és megtöltjük vele a piskótát. Gőz fölött a csokit felolvasszuk, és a tűzről levéve belekeverjük az olajat. Ezzel vonjuk be a tésztát.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése