2013. március 7., csütörtök

Csirke aprólék leves

Hozzávalók:
 1 csirke mell
2 db csirke láb
2 db csirke szárny
2 db csirke comb alsó-felső
mája
zuzája

Fűszerek.
egész bors
tarka bors
babérlevél


Zöldségek:
1 hagyma
5-6 szál sárga répa
2 szál fehér répa
borsó
krumpli
1 db paradicsom

Elkészítése:
A csirkét ha bontottan veszed alaposan megtísztitod, és sós vízbe főni teszed. Ha már kezd forrni és habbzani akkor szépen leszedjük a habját. Takarékra tesszük belerakjuk a fűszereket és fél órát főni hagyjuk. Ha letelt a fél óra, akkor hozzáadjuk a nagyobb darabokra vágott zöldségeket.  Puhulásig gyöngyözve főzzük.

Cérnametéltet főzünk ki hozzá!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése