2013. február 28., csütörtök

Lecsó hagyományosan és rizsesen


Lecsó

 

 

Hozzávalók:

 

        paradicsom, paprika

        hagyma, kolbász,

        só, bors, pirospaprika, olaj,

        esetleg 3 tojás enyhén felverve, elhagyható,

 

 

Elkészítése:

                    Olajon a hagymát megpirítjuk, rászórjuk a pirospaprikát, belerakjuk a kolbászt, paradicsomot, paprikát amit előtte felkarikáztunk.

Fűszerezzük. Puhára főzöm.

Esetleg lehet tojást is rádobni.

 

 

 

Lecsó rizsesen

 

 

 

Hozzávalók:

 

                   -lecsóalap

                   -rizs, sonka kb 20 dkg,

 

 

Elkészítése:

                   A lecsó ha már puha összeforgatjuk az előzőleg már megfőzőt rizzsel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése