Meggyes piskóta
Hozzávalók:
–
4 tojás,
–
10 dkg margarin,
–
15 dkg cukor,
–
1 csomag sütőpor,
–
1 púpozott
kiskanál fahéj,
–
12 ek. Tej,
–
5 dkg darált dió
(elhagyható)
–
1 citrom héja
–
5 púpozott ek.
Lekvár,
–
25 dkg liszt,
–
meggybefőtt
Elkészítése: A tojást
eldolgozzuk a cukorral, margarinnal habosra keverjük. Végén bele a tej.
A lisztbe beletesszük a
sütőport, fahéjt és a diót.
Egy masszává dolgozzuk össze.
A tepsit kivajazzuk. Beleöntjük a tepsibe és
rádobáljuk a meggyet.
Előmelegített sütőbe 20 pert
alatt megsül.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése