2013. február 28., csütörtök

Gyors meggyes piskóta


Meggyes piskóta

 

Hozzávalók:

        4 tojás,

        10 dkg margarin,

        15 dkg cukor,

        1 csomag sütőpor,

        1 púpozott kiskanál fahéj,

        12 ek. Tej,

        5 dkg darált dió (elhagyható)

        1 citrom héja

        5 púpozott ek. Lekvár,

        25 dkg liszt,

        meggybefőtt

 

Elkészítése:   A tojást eldolgozzuk a cukorral, margarinnal habosra keverjük. Végén bele a tej.

A lisztbe beletesszük a sütőport, fahéjt és a diót.

Egy masszává dolgozzuk össze.

 A tepsit kivajazzuk. Beleöntjük a tepsibe és rádobáljuk a meggyet.

Előmelegített sütőbe 20 pert alatt megsül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése